UNIKaTnA TrŽniCa

Unikatna tržnica je unikatna priložnost za vsakega ustvarjalca, saj si lahko za prodajo svojih izdelkov odpre unikatno trgovinico. Izhodiščna zamisel Unikatne tržnice je združiti oblikovalce, ustvarjalce in umetnik in jim omogočiti predstaviti svoje stvaritve oziroma izdelke v lastni trgovinici.

Obiskovalci pa lahko pričakujete, da boste občutili svež veter, kot bi se sprehajali po uličicah obmorskega mesteca. Med potepanjem po unikatnih trgovinicah pa trdno verjamem, da boste našli nekaj lepih izdelkov, ki bodo olepšali vašo podobo in duha. Pridite na unikatno tržnico in izberite svoj najljubši izdelek ali pa si preberite zgodbo ustvarjalca, da boste tudi vedeli, kdo je ustvaril nekaj, kar je namenjeno samo vam.

Postanite unikatni tudi vi sami!


Kakor so najčudovitejši mozaiki sestavljeni iz posameznih kamenčkov, ki sestavljajo celoto, tudi unikatna tržnica združuje dva svetova, ko je ustvarila to unikatno platformo, preko katere lahko preprosto, hitro in varno ponudite svoje izdelke. Tako vam ostaja več časa za ustvarjanje novih izdelkov, promocijo izdelkov pa prepustite izkušeni ekipi, ki z navdušenjem dela za to, da bo vaše delo spoštovano, prepoznavno in dostopno štiriindvajset ur vse dni v tednu pravim ljudem.

Mi delujemo, kaj pa vi?

Ustvarjalci, če si želite odpreti unikatno trgovinico, je unikatna tržnica zagotovo najboljša rešitev za vas! Ni namreč nobene provizije za prodajo izdelkov, niti kakih drugih skritih stroškov, kot so na primer vzdrževanje, optimizacija in varovanje spletne trgovine, zadostuje le plačilo najema spletnega mesta, ki znaša bornih 4,70 eur mesečno, ki ga poravnate enkrat letno v znesku 47 eur in sta torej pri dvanajstmesečnem najemu dva meseca brezplačna.

Z zakupom gostovanja lahko že jutri odprete svojo unikatno trgovinico, naložba pa se vam lahko povrne že naslednji mesec.

Vabimo vas, da obiščete unikatno tržnico, kjer vsak ustvarjalec deluje kot unikat.

http://www.unikatnatrznica.si/















Ni komentarjev:

Objavite komentar